UrbanFox.hu - Media - Events - Games - Hírek - Elérhetőség

Rólunk - Galéria


Lengyeltóti Kristóf (Róka)
csoportvezető

Már elég fiatalon elkezdtem foglalkozni a videojátékok módosításán és átírásán a saját szájízem szerint, ebbe beletartozott az is, hogy a játékban megjelenő feliratokat átírjam angolról magyarra, egy kezdetleges szótáras/Google fordítós megoldással.

Részt vettem több nagyobb játék fordításában is, mint a GTA IV-ében, ám a csoport amiben részt vett még a project befejezése előtt átadta másik csapatnak amelyikbe nem mentem tovább.

2010-2016 között a MondoCon hazai keleti-popkultúrális és újonnan videojáték tematikájú rendezvényen kezdtem először a konzolterem segítője, majd szervezője lenni, később a teljese rendezvényre kiterjedő technikai szervezésben és lebonyolításban vettem részt.

2016-tól a Cosplay.hu tagjaként végzem rendezvényszervezői és technikusi tevékenységemet külsős és saját rendezvények keretében is.

2011-ben a Valve Software-től felkérést kaptam, hogy vegyek részt a Portal 2 című FPS-puzzle játék fordításában és lektorálásában. Ezt követően 2012 elején megalapítottam saját csoportomat, az UrbanFox Media Team-et.

2013-ban a My other Me dokumentumfilm hivatalos feliratát készítettük el, illetve azóta több kissebb felkeresést kaptunk szinkronok és fordítások készítésére.

Povázsay Gábor (Shifty)
csoportvezető-helyettes

Sziasztok, Povázsay Gábor vagyok, vagy Shifty, ki milyen típusú nevet preferál. Én vagyok az UrbanFox vezérigazgatója azokban a helyzetekben, amikor Róka elmegy ebédszünetre és elfelejti bezárni az irodáját.

Komolyra fogva: az UrbanFox tagja vagyok szinte a kezdetek óta, kisegítve a csapatot ott, ahol tudom, és időm engedi. Főként a fordításokban szokott lenni kisebb-nagyobb szerepem, vagy lektorálásokban, vagy épp saját szövegeim fordítása. Pár szó magamról; jelenleg egyetemen tanulok programozást és egy kisebb cégnél végzek ASP honlapfejlesztést. Már jó fiatal korom óta szeretem a videójátékokat, konkrétan attól a ponttól kezdve, amikor megkaptam életem első "konzol"-ját (Sega genesis) 8 évesen. A játékokra manapság sajnos nem jut sok idő, de majd!

Egyéb hobbi/érdeklődési korhöz még felsorolhatom a biciklizést, úszást (bár ehhez már jó ideje nem jutottam), gitározást és rajzolást. Utóbbi kettő igazán kellemes egy hosszú nap után. Úgy röviden ennyi, ha még kéne bővíteni, a főnök úgy is szól, amint visszaért, de addig is kiélvezem a bőrfotelszékét...

http://www.urbanfox.hu /// http://facebook.com/urbanfoxmediateam /// urbanfox@urbanfox.hu