Minden kedves Sword Art Online szinkronra váró!

Szomorúan tudatunk mindenkit, aki várta a SAO anime magyar szinkronjának elkészültét, hogy az UrbanFox Media Team megszűntette a szinkron projektjeit, és feloszlatta a szinkroncsapatot. Mélységesen csalódottak vagyunk, mikor már a második évadra és a mozifilmre is elkészült nemzetközi hangsávval rendelkeztünk, és több résznyi teljesen elkészült anyagunk is volt már.

Az ok amiért erre kényszerültünk, hogy nem vagyunk hajlandóak továbbiakban több, minősíthetetlen hangvételű rágalmazást és pocskondiázást hallgatni, melyet a közelmúltban kaptunk. Ha mások nem hajlandóak megérteni, hogy ezt saját szórakozásunk miatt csináltuk, hogy kipróbálhassuk magunkat, és élvezzünk egy kreatív hobbit, akkor nem tudunk mit kezdeni, felhagyunk tevékenységünkkel.

Valóban nagyon lassan haladtunk, de főképp azért, mert ez egy hobbi volt. A teljes csapat főállásban dolgozik, egyetemi tanulmányát végzi, sőt, magánélete is van. A kiválasztott hangok többsége vidéki, így rendkívül nehéz volt időpontot is egyeztetni, hogy mely napokon tudunk felvételeket csinálni.

De akadtak akik nem voltak hajlandóak felfogni, hogy a csapatunk nem ezért a projektért jött létre, és nem ez volt az elsődleges. Nekik szeretnénk köszönetet mondani, hogy elérték, hogy a stábunk besokalljon az igazságtalan és minősíthetetlen felkereséseik miatt, ám mi kívánunk nekik jó munkát és sok sikert a jövőben ugyanezen szakterületen.

Partnereinket értesítettük már, hogy a SAO-n kívül más projecteket sem vállalunk már melyeket eddig sikeresen teljesítettünk, és ismertetve velük a részleteket, megértették döntésünk. Remélem ti is megértitek mindezt, mert semmi örömünk sem maradt már a történtek miatt, így nem is tudnánk olyan módon befejezni a projektet, ami mindenkinek jó lenne.

Ég veletek, remélem majd még találkozunk!