UrbanFox.hu - Media - Events - Games - Hírek - Elérhetőség

Galéria - TagjainkÜdvözlünk!

Az UrbanFox Media Team egy független, non-profit, önkéntes munkát végző, rajongói multimédia-fejlesztő csoport, akik leginkább videojátékok, animék, és animációs filmek feliratozása és szinkronizálását végzik.

A csoport hivatalosan 2012 óta létezik, de tagjai már előtte is végezték tevékenységüket, hol külön, hol összedolgozva egy-egy közös munkában.

Az UrbanFox Media Team működési formája az, hogy a csoportnak kevés állandó tagja van, de többnyire minden nagyobb projecthez kérünk fel lelkes önkénteseket, akik hajlandóak nekünk segíteni az adott videojáték/video legjobb magyar fordításához, hogy azt azok is élvezzék, akik hiányában vannak a nyelvtudásnak.

A videojátékok fordításához segítségünkre van több, másik fordító csoport, akiktől szoftveres segítséget tudunk kapni abban az esetben, ha ők az általunk kiszemelt videojáték fejlesztőitől származó másik játékot fordítják, így a két játék programozásilag megegyezik, vagy nagyon hasonlít. Feliratokat a csoport felkérésre vagy időközönként egy-egy, a csoportnak tetsző filmhez készít magyar feliratot, melyben szintén segítségünkre vannak gyakorlott japán animációsfilm feliratozók.

Amennyiben ha van épp olyan futó projectünk, amihez szívesen csatlakoznál, mert érdekel hogyan zajlik egy ilyen munkálat, szertenél te is részt venni a dicsőségben, hogy a te neved is ott tudjon díszelegni az elkészülés után, írj bátran az urbanfox@urbanfox.hu e-mail címre.


http://www.urbanfox.hu /// http://facebook.com/urbanfoxmediateam /// urbanfox@urbanfox.hu