HUN Meeting 2017

Idén is megrendezésre kerül a hazai Half-Life és egyéb Valve játékok rajongóinak a nyári találkozója. A találkozókon összegyűlve beszélgetni, játszani szoktunk, előadásokat és bemutatókat tekintünk meg a Half-Life játékok világából, illetve megtekintjük a Half-Life 2 magyar szinkronos változatánaak jelenlegi állapotát. Sajnos az idei nyári találkozón Szabó Krisztián, a Lambda Szinkroncsoport vezetője nem fog tudni részt venni ezen a találkozón, az ő előadása és a szinkronmunkálatok bemutaatása egy későbbi találkozón fog sor kerülni.

Szokás szerint nem maradhat ki az estétől másnap reggelig tartó LanParty sem, amire érdemes géppel érkezni, de ha nem megolddható, akkorr lehet lesz 1-2 tartalék gép, de ezt kérlek jelezd előre.

A találkozó az Alkimista Labboratóriumban lesz, Budapest IX. kerüüleet Ernő utca 24 szám alatti szerepjáték, wargame, társas, sci-fi, cosplayműhely, közösségi klubban. A találkozón elkérnénk majd minden látogatótól egy 500 Ft-os jelképes összeget, amit ennek a közösségi klubnak a fenntartására szolgálna.