UrbanFox.hu - Media - Events - Games - Rólunk - Elérhetőség


Sword Art Online: Ordinal Scale mozipremier

2017.02.22Róka

Visszatértünk, és fantasztikus élménnyel gazdagodtunk!

Képek és élménybezsámoló a Cosplay.hu oldalán ITT!

Sword Art Online: Ordinal Scale mozipremier

2017.01.15Róka

Kis csapatunk kilátogat Németországba, Kölnbe, hogy premier napján megtekintse a Sword Art Online: Ordinal Scale mozifilmet, melynek premierjét a Peppermint-anime szervezi.

Képek és beszámoló amint hazaértünk! ;)

III. MondoCon szinkronverseny

2016.10.18Róka

Nem okoztak csalódást az Őszi Mondocon szinkronverseny indulói sem, mind-mind nagyon jók voltak, a zsűrinek nem volt könnyű dolga most sem, akik nem mások voltak csoportunk alapítója mellett, mint Bogdányi Titanilla (InuYasha - Sango), Markovics Tamás (Digimon - Gabumon).

Képekért, videóért és összefoglalóért katt ide!

II. MondoCon szinkronverseny

2016.07.21Róka

Megtörtént a II. szinkronverseny a nyári MondoCon, ahová az általunk szinkronizálandó anime sorozat, a Sword Art Onlien jelenete is választható volt, és nagy örömünkre, sokan is választottátok. A zsűri között köszönthettük Sallai Nórát (Star Wars VII - Rey), Fekete Dánielt (Egy Akatsukis élete) és csapatunk vezetőjét, Lengyeltóti Kristófot.

Képekért, videóért és összefoglalóért katt ide!

SAO szinkron jelentkezési határidő vége

2016.03.09Róka

Letelt a jelentkezési határidő a Sword Art Online magyar szinkronjához való jelentkezéshez. Most egy válogatott kritikusi csoport kiválogatja a hangokat, hogy ki kinek lesz a leg megfelelőbb hang. :)

Sword Art Online magyar szinkron projekt

2016.01.11Róka

Eljött a 2016, az UrbanFox csapata új lendületet vesz és nem is kisebb feladatba vájja a karmát, mint egy anime magyar szinkronjába, a Sword Art Online-éba! Ha szeretnél jelentkezni a csapatba, csak látogasd meg projektoldalunkat, ahol minden infót megtalálsz! :)

Tovább a projekt oldalra -->

Weblapfrissítés

2016.01.03Róka

Ismét eljött egy új év, egy újabb időszak, egy új weblapkinézet, ami a lehető legminimalistább lett, de reméljük átláthatóbb! :)

http://www.urbanfox.hu /// http://facebook.com/urbanfoxmediateam /// urbanfox@urbanfox.hu